De eerste week van 2015 zit er alweer op. En dat betekent dat een heel groot deel van alle goede voornemens (nu) alweer in de prullenbak is beland.

Bij ons niet

Met deze wekelijkse artikelen geven we jou, als trouwe lezer, iedere week informatie over forensische onderzoekstechnieken en sporenmateriaal, die jij kunt gebruiken in je dagelijks praktijk.

Tot op heden heb ik je alleen niet echt vaak erbij vertelt HOE je deze informatie concreet kunt gebruiken.

Vanuit mijn professionele praktijk heb ik je informatie gegeven, en ben er daarbij vanuit gegaan dat jij automatisch weet hoe je die informatie kunt gebruiken in je eigen dagelijkse praktijk.

Veel lezers zullen dat waarschijnlijk ook wel zelf kunnen invullen, maar ik denk dat wij jou af en toe net de informatie kunnen geven die jou helpt om beter gebruik te maken van de informatie die we je aanreiken.

De informatie die ik je tot nu toe gegeven heb is niet erg waardevol voor jou, als ik je er niet bij vertel HOE je deze kennis kan gebruiken in jouw professie.

En deze blogartikelen worden geschreven voor jou.

Daarom hierbij ons goede voornemen voor 2015 in een plechtige belofte aan jou:

[heading size=”26″]2015 draait om jou[/heading]

FORENSICON werkt vanuit de gedachte dat we jou willen faciliteren bij jouw dienstverlening.
In 2015 geven we je dus gratis informatie die voor jou waardevol is. Het HOE staat daarbij centraal dit jaar.

Ook gaan we dit jaar nog een stap verder. Naast de wekelijkse artikelen brengen we ook (onder andere) gratis webinars en ebooks uit die jij kunt gebruiken om jouw doelen te behalen. (Eind december hebben we ons eerste webinar al verzorgd!)

Wat wil jij nog weten over forensisch onderzoek? Of over het gebruik van forensische onderzoeksresultaten als bewijsmiddel in een onderzoekssituatie of bij de verdediging van een cliënt? Laat het ons weten in het reactievak hieronder. We nemen jouw vragen mee in ons streven om

Blijf FORENSICON dus volgen. Dit jaar wordt jouw jaar.

En ja, je mag ons aan deze belofte houden

Samen naar de waarheid!
Cynthia