Forensicon heeft in de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd in het Particulier Forensisch Onderzoek. Deze expertise willen we graag delen.
Wij vinden dat waarheidsvinding een gemeenschappelijk goed is, waar iedereen gebruik van moet kunnen maken.

Met deze blog willen we regelmatig informatie geven omtrent Particulier Forensisch Onderzoek aan alle professionals die in aanraking komen met personen die een waarheidsvraag hebben. Of dit nu gaat om het bewijzen van een claim of het achterhalen van de ware toedracht.

Ons doel is om het Particulier Forensisch Onderzoek begrijpelijk te maken voor eenieder die ermee in aanraking komt. Wij willen jou helpen om forensisch onderzoek in te zetten bij alle waarheidsvragen die je tegenkomt in je dagelijkse praktijk.

Om zoveel mogelijk bruikbare en relevante informatie in deze informatiebron te bundelen, hebben we jouw hulp nodig. En daarom zouden we graag aan je willen vragen: 

-Wat wil jij graag weten over Particulier Forensisch Onderzoek?  

-Welke onduidelijkheden heb jij nog over Particulier Forensisch Onderzoek? 

-Wat heb jij van ons nodig om forensisch onderzoek, indien nodig, in te kunnen zetten in jouw dagelijkse praktijk? 

Help ons deze bron te vullen met informatie die voor jou echt van waarde is, door in het comment-veld hieronder jouw antwoorden op de vragen te plaatsen.

Samen naar de waarheid!

Cynthia

P.S. Ken je mensen in je netwerk die belang kunnen hebben bij dit aanbod? Deel deze blog met je netwerk door op de tweet, like of share buttons te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk kunnen profiteren van dit aanbod.