Een heel opvallende aanpassing in onze nieuwe website is de uil op onze homepage.

Mooie afbeelding, toch?

En hij staat er niet zomaar. De uil representeert voor ons veel van wat we willen zijn en uitdragen met het bedrijf.

Een uil wordt geassocieerd met wijsheid. In ons werk passen we kennis en kunde toe om de waarheid te achterhalen in allerhande situaties. Daarbij gaan we niet zomaar te werk, maar doordenken we de situatie en de mogelijke aanpak.

De ogen van de uil zijn bijzonder. Een uil heeft een scherpe blik, kan zeer goed zien in de nacht en is zeer verziend. Zijn ogen zijn in verhouding ook erg groot. En een uil kan zijn kop 360 graden draaien zodat hij alles kan overzien.
Als forensisch instituut en forensisch adviseurs, overzien we de gehele situatie van onze opdrachtgever en het gehele onderzoek dat we uitvoeren. De specialistische kennis laten we bij onze deskundigen. Onze overkoepelende blik zorgt ervoor dat we de verschillende deskundigheidsgebieden in combinatie kunnen inzetten voor een zo efficiënt en goed mogelijke aanpak van iedere opdracht.

Een uil heeft zeer scherpe en sterke klauwen. Hiermee kan hij doelgericht zijn prooi benaderen en vangen. Wanneer wij onze ‘klauwen’ in een opdracht hebben gezet, laten we niet meer los. We gaan doelgericht en efficiënt te werk totdat we een antwoord hebben gevonden voor onze opdrachtgever.

De gespreide vleugels staan voor alle partners waar we mee samenwerken en die we in ons netwerk hebben. We werken niet alleen. Onder onze vleugels hebben we vele deskundigen op vele verschillende onderzoeksgebieden, die samen met ons de doelen van de opdrachtgever nastreven.
Gelijktijdig staan de veren in de gespreide vleugels staan voor ons voor het nemen van een opdracht ‘onder onze vleugels’. Als we een opdracht aannemen zetten we ons voor 100% in voor onze opdrachtgever. We zullen altijd handelen en adviseren met het ontzorgen van onze opdrachtgever voor ogen. Ook als dat betekent dat we iemand moeten doorsturen of moeten afraden om een onderzoek uit te (laten) voeren.

De witte kleur van de uil staat voor objectiviteit. Ook al werken we in opdracht van een opdrachtgever, we zijn altijd objectief en onderzoeken de waarheid. Ook wanneer de resultaten niet in het voordeel van onze opdrachtgever uitvallen, rapporteren we de resultaten die uit onze onderzoeken voortvloeien.

 

De uil representeert voor ons veel van wat we met Forensicon nastreven en waar we voor staan. Met onze nieuwe, opgefriste website en de uil als beeld op onze homepage, blijven we verder werken aan het bieden van zekerheid voor iedereen die daarnaar op zoek is.

Samen naar de waarheid!
Cynthia